Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED

 

Enkel i bruk

Enkel, intuitiv og rett på: Det er kun 2 knapper på maskinen, en grønn for å slå på og en rød for å slippe et strømstøt til pasienten når maskinen har funnet ut at det er nødvendig.

Klare talemeldinger

Å oppleve en hjertestans kan være veldig stressende.
En rolig stemme leder brukeren igjennom de forskjellige stadiene av gjenopplivningen trinn for trinn. Klare kontante beskjeder som følger deg trinn for trinn, for alle nødvendige tiltak livredderen skal utføre. Disse forsterkes av skarpe lyssignaler som lyser ved siden av forklarende tekst på maskinen.

Stor batterikapasitet

Et unikt batteri i markedet med 7 år`s varighet. Batteriet leverer 300 støt eller virker pågående i 16 timer. Dette betyr at batteriet ikke nødvendigvis må byttes ut etter første gangs bruk og dette gir igjen god økonomi i det lange løp. Et 9V «røykvarsler» batteri (med 1-2 års holdbarhet) som monteres inne i hovedbatteriet leverer strøm til daglige selvtester og lysdioden. Dette gjør den uten å tappe hovedbatteriet for strøm og dette gir deg sikkerhet for at maskinen alltid har strøm til et tilstrekkelig antall støt ved en hjertestans.

Designet for virkelig bruk

Lettvekter med fullintegrert design uten vippelokk eller andre bevegelige deler som kan forvirre eller forsinke brukeren.
Ett stort håndtak som erlaget for å effektivt kunne gripe rundt, selv med hansker. Gummibelagte flater for å gi godt grep i akutte situasjoner.

Aktiv statusindikator
Den aktive, opplyste statusindikatoren viser statusen på maskinen til enhver tid og garanterer at enheten er klar til bruk, alltid.
Enkelt å lære

Lifeline hjertestarteren har en egen treningsversjon av seg selv; Defibteh trengings hjertestarter. Denne etterligner den «ekte» hjertestarteren i form og funksjon bortsett fra at alle gummierte flater er i rød farge istedenfor svart, for å klart skille mellom treningsmaskin og den «ekte» hjertestarteren. Som et ressultat av dette blir treningen veldig realistisk og oppleves som ekte. En enkelt fjernkontroll kan styre opp til fire treningsmaskiner under samme øvelse.

Lifeline bruker bifasisk teknologi, en klinisk bevistbølgeform og algoritme for å levere sjokk og redde liv.Dette er en av de mest brukte impedanse kompensertebølgeformer som har omfattende klinisk erfaring ogsuksess i tusenvis av defibrillatorer verden rundt.Evaluering i hundrevis av publikasjoner har demonstrertdenne teknologien for å være den sikreste og mest effektive når det gjelder å redde liv.

Ekstremt holdbar, produsert for å tåle støv og vanninntrenging, testet i henhold til militære US standarder for støt ogvibrasjoner, jetfly og helikopter testet. IP på 54 og hele 7 år`s garanti på produktet sier det meste!

Protokoller og software endres over tid, men enheten kan enkelt oppgraderes ute hos kunden ved å sette et datakort.

Data fra enheten registreres og kan lett hentes fra enheten ved hjelp av et datakort.

Kompakt, håndterbar og lav vekt har bidratt til at Lifeline har vunnet mange priser for design og oppfinnsomhet. Den har til og med blitt utstillt på Museum of Modern Art i New York, som et eksempel på inovativ design!

%d bloggere liker dette: